onsdag 28. april 2010

Roseteppet



Teppet ble quiltet av Merete Ellingsen til vi reiste på hurtigruta i høst - lukkekanten kom fort på, men det tok tid å få på blomstene.... Til slutt lå det ferdig på stua inntil en dag jeg kom fra jobb - da var det montert opp i trappegangen!
...og endelig husker jeg å få det ut her også...

"Ut på Kurs"



Dette mønsteret måtte jeg bare prøve! Morsomt å sy - ikke vært på kurs etter påske så den er ennå ikke prøvd ut "på ordentlig"

"Påskevenner"



Dette laget jeg applikasjonene til før påska 2009 - det ble ferdig 1.påskedag i 2010!
Jeg gjorde min variant av dette AnnAKa-mønsteret med bl.a. en kvadratisk duk til kjøkkenbordet. Dette var også oppmeldt til UFO-lotteriet i Vikhammer Quiltelag

resultat fra kurset



På årsmøtet var jeg på kurs for å sy håndveske på japansk måte. Grove stoffer, utrolig håndssømteknikk, "ørten" sting på nåla i rasende fart.... Joda, fikk til ei blokk der og da, resten ble gjort hjemme - med maskin.... Tror ikke ei sånn veske blir utslitt av meg - får jo knapt lommeboka oppi... Gubben lurte på om det var trekk til bowlingkula :-)
Men den undervisninga på tavla + tolkinga var utrolig! Til og med jeg skjønte hvordan vi skulle gjøre det!

Ny veske til NQF's årsmøte



Siste par dagene før avreise til NQF's årsmøte "måtte" jeg også ha en ny versjon av en av mine favorittvesker - Bente Malms design

Ny toilettmappe til årsmøtet



Før årsmøtet til NQF "måtte" jeg ha en ny toilettmappe. Ferdig mars 2010 - design Bente Malm

en lappeløper



Min versjon av "en lappeløper" - ferdig februar 2010. Denne blir det nok flere av - med og uten blomster