torsdag 18. desember 2008




Dette er resultatet etter ei kurshelg på Quiltegården med Bente Tufte. Jeg har ikke knekt koden for stiching ennå - så mine SueBonnet i ramma er sydd med broderimaskin.
Da dette ble vist på møte i Trondheim Quiltelag innrømmet jeg at mitt teppe var maskinsydd, maskinquiltet, maskinbrodert - og HÅNDsprettet.... Det var ikke alle sømmene som ville møtes der jeg ville ved første forsøk! Forøvrig mitt første produkt ut over veskestørrelse i japanske stoff - det ga absolutt mersmak!
var på kveldskurs på Quiltegården i omvendt applikasjon med Mariannez som kursleder. Mine prøvelapper ble ei pute maskinquiltet med løv fra LinneasArtDesign.

her har det vært stille lenge....

Beklager at bloggen ikke har vært oppdatert på mange måneder - men ny jobb har krevd sitt.... I tillegg har PC'n vært mer til ugagn enn til nytte.... Og det har vært noe sykdom i familien.

Nå begynner jeg å få på plass noen bilder igjen - det forsvunne kamera har på en måte dukket opp.... Det viser seg at min bedre halvdel har hatt med kamera i skogen og på en eller annen måte fått knust skjermen... Han leverte inn kamera og skulle få det fikset på "tabbeforsikringa" - og glemte hele greia... I dag ringte Lefdal og ba om noen opplysninger.... Håper bildene ikke er slettet......

I helga skal det bli dugnad i heimen - deretter skal jeg prøve å få gjort litt med denne siden + sy ferdig de 2 siste julegavene....

Fra årsskiftet går jeg tilbake til min gamle jobb - da blir nok min verden roligere på mange måter.... Staten er nå tryggere enn det private i disse tider - og jeg har det siste året lært at trygghet og forutsigbarhet i jobben betyr mye mere for meg enn jeg har vært klar over! Gjett om jeg er glad for at jeg tok permisjon!

Vi "gamlingan" har også i løpet av 2008 opplevd at begge barna har forlatt redet + gitt oss 2 flotte svigerbarn... Alt dette er enda både godt og rart - veldig stille i heimen, ingen spørsmål om kjøring hit og dit - og ofte samme middagen i 2 dager. Det tar tid å venne seg på å lage mindre mat...... At "ungene" har flyttet er heller ikke spesielt ugunstig økonomisk sett - noe flere quiltebutikker nok har hatt fordeler av....